sreda, 31. marec 2010

torek, 30. marec 2010

4 v vrsto

peti pa še čaka na svoj obešalniček za ključe.


Po dolgem času je kar pasalo malo prijeti perlice v roke...

nedelja, 28. marec 2010

Hranilnik

Zdaj že vem, da me k ustvarjanju najbolj gotovo potegne kakšna "nujna" zadeva, recimo swap hranilnikov. Sicer pa me ne drži prav zelo, tale moja "ustvarjalna".

Upam da je dovolj velik, da bo napolnjen izpolnil kakšno željo :) Za vsak slučaj pa ima zraven še malega bratca, če bo zmanjkalo prostora v prvem :)

torek, 9. marec 2010

Flower power 6

Pri Maji se eni srečnici obeta krasno darilce, ki ga bo podarila ob svoji 100. objavi na blogu. Pa sem ob njeni objavi začela razmišljati nekaj v stilu "hm, le koliko objav je že na mojem blogu? ko bom jaz imela 100-tko bom tudi podarila kakšen slatkiš"... No ja, surprise, surprise - število mojih objav je natačno 101! Me je čas spet povozil, kot me je pri obletnici bloga (se vidi da nisem človek datumov, obletnic in podobnega).

Potem sem med objavami našla še osnutek s temi fotkami, ki sem jih sem prilepila že sredi januarja pa nikoli poslala v "življenje". Jih vseeno pokažem, saj še vedno vse tri krasno cvetijo, še dve več pravzaprav sta zacveteli, jih pofotkam ob priliki.







Vladka tudi podarja svojo čudovito stvaritev, ne zamudite pofočakanja, je vredno.

In ko bom velika, bom znala delati tako lepe voščilnice kot jih dela Vladka, znala bom tako perfektno fotkati kot do dela Vladka, tudi šivala bom tako lepo kot Maja.

Kakšen cukerček pa bom podelila že kaj prej, kot bom velika, to pa gotovo :)