torek, 09. marec 2010

Flower power 6

Pri Maji se eni srečnici obeta krasno darilce, ki ga bo podarila ob svoji 100. objavi na blogu. Pa sem ob njeni objavi začela razmišljati nekaj v stilu "hm, le koliko objav je že na mojem blogu? ko bom jaz imela 100-tko bom tudi podarila kakšen slatkiš"... No ja, surprise, surprise - število mojih objav je natačno 101! Me je čas spet povozil, kot me je pri obletnici bloga (se vidi da nisem človek datumov, obletnic in podobnega).

Potem sem med objavami našla še osnutek s temi fotkami, ki sem jih sem prilepila že sredi januarja pa nikoli poslala v "življenje". Jih vseeno pokažem, saj še vedno vse tri krasno cvetijo, še dve več pravzaprav sta zacveteli, jih pofotkam ob priliki.Vladka tudi podarja svojo čudovito stvaritev, ne zamudite pofočakanja, je vredno.

In ko bom velika, bom znala delati tako lepe voščilnice kot jih dela Vladka, znala bom tako perfektno fotkati kot do dela Vladka, tudi šivala bom tako lepo kot Maja.

Kakšen cukerček pa bom podelila že kaj prej, kot bom velika, to pa gotovo :)


9 komentarjev:

Alenka pravi ...

No še dobro, da si našla osnutek:):):)Zelo lepe orhideje imaš!!!!!Drugič jih ni treba tako dolgo skrivat:):)

petrovka pravi ...

mmmm, kako lepe orhideje. Ko sem videla prvo slikico, sem pomislila na cvetoče japonske češnje. V današnji sneženi dan prav paše nekaj toplega.

Vladuška pravi ...

ooo, prekrasne orhideje. Hvala za tvoje pohvale. Ampak jaz verjamem, da si tudi ti že velika in tvoj blog kaže na to, da si tudi prava ustvarjalka tako s papirjem kot z rožicami.

K pravi ...

Ko jaz dobim kakšen tvoj izdelek v roke, sem trdno prepričana, da si že velika :D

hali pravi ...

Orhideje, te so tudi moje "ljubice". In tvoje so res lepo vzcvetele, se vidi, da jih lepo neguješ :-)

Nena pravi ...

ko bom velika bodo tudi moje orhideje mogoče tako lepo cvetele

Damjana Ž. pravi ...

Nena, še malček nama manjka, pa bomo velike :)

Hvala punce, prav vesela sem, da obiskujete moj blog.

Maja pravi ...

Velikost je itak stvar osebne perspektive. Zame si že velika.

Villa-loredana pravi ...

Sviđa mi se cijeli blog, izvrsne ideje i fotografije, hvala za organizer, tutorial je sasvim ok, u pravi trenutak sam ga pronašla, sređujem craft room i dobro će doći. Pozdrav. Loredana