sreda, 29. julij 2009

Let the sunshine in


Pride k hiši en mobilni telefon, z njim pa polnilec. Pa pride fotoaparat, z njim polnilec. Pa pride napravica za poslušanje glasbe, z njo kabel za napajanje... Saj veste kam gre ta zgodba, kajne?

Vsi ti kabli, polnilci in ostala navlaka morajo biti kar se da pri roki. Vzameš, priklopiš. Pri nas doma predalov kronično primanjkuje, zato sem se se spomnila na eno kovinsko škatlo, ki zaradi novoletnega motiva pravzaprav nikoli ni bila v uporabi.




S pomočjo akrilne barve in gobice za nanašanje barve ...



... ustvarite dobro podlago za lepljenje servetkov. Še kakšen luškan motivček se najde doma (celo takšen ki paše k barvi stene) in na koncu škatla izgleda tkole:



Sicer imam občutek, da vsebina ne bo dolgo takole zgledna :)



11 komentarjev:

Nena pravi ...

no jaz sem imela danes čast to škatlo videt tudi v živo in moram povedat da je super...tako izvedba kot ideja. jaz imam namreč vso to "navlako" v eni natur kartonasti škatli ki niti slučajno ne paše ne k steni ne k pohištvu :)

Kate pravi ...

Super ideja!

Maja pravi ...

Kako super ideja. Pri meni se valajo ene tri take novoletne škatle, ki zaradi istega razloga niso kaj dosti v uporabi. mislim, da kmalu vsaj eno čaka stilska preobrazba.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Še vedno obvladaš škatle :) Prav fajn je in sonce tako paše k tebi.

Alenka pravi ...

Super preobleka. Izbrala si lep poletni servetek. No zdaj bo pa red:):):)

K pravi ...

Odlična! Jaz jih imam v eni kartonasti škatlici, ampak pri tem, koliko je pri nas polnilcev itd., si lahko bridko predstavljaš, da bodo kabli kmalu mlade imeli ;)

Sonja pravi ...

prav lepo predelana škatla je, še vsebina je super pospravljena :) le pri nas ne bi bila dolgo takale :( mogoče pa bo bolje, ko pridejo časi enega polnilca za vse :)

Roberta pravi ...

Super ideja, imam tudi jaz nekaj takih škatel, ki mi sploh niso všeč in zaprašene stojijo v špajzi :). Mi jih prideš takole obdelat? :)))

mojchka pravi ...

SUPER IDEJA. Takojci danes kopiram.

Damjana Ž. pravi ...

Roberta, boš pristavla za en kofe, tacajt bom pa jst škatle obdelala :) Sporoči kdaj :)

Brigita pravi ...

Tvojo super idejo bom pa prav hitro uporabila, saj imam podobne težave z raznimi polnilci in kablčki..
Hvala

l.p. Brigita